www.ørelægernefisketorvet.dk

logo3.png

Ørelægene Fisketorvet

 Lotte Jung Johansen

  Pia Juul Skov

 

Sidste nyt


 

Praktisk information

Afbud

Ved afbestilling af tid kan man ringe til klinikken på telefon 66140166 og trykke 1. Herefter kan man indtale navn og cpr. nr.  Man kan ikke bestille tid via denne funktion.

 

Konsultation

Konsultation foregår kun efter aftale.

Vi foretrækker at modtage henvisning fra egen læge elller vagtlæge  dette er dog ikke en betingelse i følge overenskomsten med sygesikringen.
Ved undersøgelse af SVIMMELHED vil vi gerne have henvisning fra Deres egen læge, for at få oplyst , hvad der er foretaget af undersøgelser tidligere.

Der er dagligt konsultationer i tidsrummet fra 8.30-15.00 . Onsdag dog til kl. 16.30

 

 

Ventetid

Ventetiden varierer afhængig af sygdom/gener. På almindelige undersøgelser er der ca. 12 ugers ventetid . I akutte situationer kan du ringe til klinikken og høre om vi har mulighed for at se dig, alternativt kan din egen læge vurdere om der er behov for akut behandling hos os.

 

 

Tidsbestilling og receptfornyelse

I tidsrummet 9.00 - 11.00  og 13.00 - 14.00 (fredag kun om formiddagen) modtager sekretariatet tidsbestillinger og receptfornyelser samt oplyser resultatet af rutineprøver og undersøgelser.

Der kan IKKE bookes tid på nettet til høreprøve, undersøgelse for snorken/søvnapnø, svimmelhedsundersøgelse og undersøgelse for tinnitus (lyd i øret).

 

 

Kommunikation via hjemmesiden

Under menupunktet "Kontakt klinikken" kan du bestille tid, forny recepter, modtage prøvesvar og skrive korte spørgsmål til lægen. Det er også her, du kan læse beskeder fra lægen.

E-mail konsultation kan kun anvendes af patienter, der er i behandling på klinikken.


Ørelægerne Fisketorvet   -   Fisketorvet 4-6, 5. sal   -   5000 Odense C   -   Tlf 66 14 01 66
Administration